Hiszünk a meditáció erejében: akár saját erőink megsokszorozására, akár személyiségünk mélyebb rétegeinek feltárásában és elfogadásában, akár egészségünk megőrzésében vagy helyreállításában, akár vezetői készségeink és kisugárzásunk fejlesztésére használjuk. A Center for Mindful Leadership célja, hogy a meditáció előnyeit elvigyük a legnagyobb pszichés stresszt és terhelés alatt dolgozó Vezetőknek, hogy kihasználhassák a benne rejlő lehetőségeket és így élhetőbb világot teremthessenek magukban és maguk körül.

Céljaink:

  • Szeretnénk olyan világban élni, ahol az emberek szívesen dolgoznak a munkahelyükön.
  • Szeretnénk, ha az emberek jobban oda tudnának figyelni arra, ami igazán fontos.
  • Hiszünk abba, hogy mindenki vezető, mert a vezető az, aki felelőséget vállal saját életéért és annak alakulásáért pedig mindenki felelős.

A mindfulness a leghatékonyabb eszköz arra, hogy nagy teherbírású, stressztürő, kiegyensúlyozott, megértő és inspiráló vezetőkké váljunk.

Dr. Márky Ádám CEO

Vezetőség

Egyetemek és MBA iskolák mindfulness képzésselLegnépszerűbb képzéseink

Mindfulness alapú executive coaching

Azon vezetőknek, akik szeretnék, hogy a mindfulness és a meditáció napi rutinná váljon, és ezáltal fejlődjön a személyes hatékonyság és az érzelmi intelligencia.

Csoportos mindfulness tréning

Tréningünk segít, hogy ne csak az Önre vagy csapatára nehezedő terhek növekedjenek, hanem a belső energiájuk és személyiségük ereje is.

Mindfulness alapú kultúraváltó program

Azon innovatív vállalkozásoknak ajánlott legkomplexebb képzésünk, akik úgy gonolják, hogy a munkatársaikba fektetett energia hozza a legnagyobb hasznot.

Mindfulness érzékenyítő workshop

Legrövidebb, 1-2 órás workshopunk, azoknak, akik kiváncsiak mi is az mindfulness, milyen tudományos bizonyítékokon nyugszik, és miért éri meg ez a rövid gyakorlat.

Hazai ügyfeleink