Neuroleadership, a vezetőfejlesztés neurobiológiája

A neuroleadership fogalma tulajdonképpen egy határt jelent: túllépünk a hagyományos coaching korlátain. Az alkalmazott idegtudományok legújabb tudományos eredményei alapján, és a kvantitatív EEG vizsgálat segítségével egy tudományos alapokon nyugvó, személyre szabott tervet készítünk, amelynek segítségével megnyílik az út a valódi változás felé, mely a folyamat végén objektíven mérhető és vizualizálható.

A kvantitatív EEG vizsgálat az agyi elektromos aktivitás teljes feltérképezését jelenti. A legmodernebb technikai felszereltséggel, Közép-Európában elsőként képet kapunk arról, hogy mely agyi területek aktivitása tér el az átlagtól, így lehetőség nyílik arra, hogy abszolút egyénre szabottan és célzottan határozzuk meg azokat a beavatkozási pontokat, amelyek döntőek abban a tekintetben, hogy valódi változás következzen be a teljesítmény, érzelmi intelligencia, kreativitás, döntéshozatal, személyes hatékonyság területein.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elsők között vagyunk a világon, akik új fejezetet nyitnak a coaching történetében.

Gyakorlati példák a qEEG vizsgálat szerepére

Pontosan mérhetővé válik, például egy mindfulness tréning hatásossága. Kimutatható, hogy a tréning előtt a figyelem fókuszáért felelős agyi területeken milyen volt az aktivitás, majd a 10 hetes fejlesztési folyamat után milyen változások történtek. Nagy segítség ez a motiváció fenntartásában és objektív visszajelzést kapunk arról, hogy valóban volt értelme a folyamatnak.

Felsővezetők kiválasztásánál lehetőség van felmérni a jelöltek mentális állóképességét, kreativitását. Kimutatható, hogy milyen jól tudnak például stressz alatt gondolkozni, folyamatosan döntéseket hozni, illetve hol vannak olyan eltérések az agyi aktivitásban, akár pozítív akár negítv irányban, mely befolyásolhatja a betöltendő pozícióban való sikeres helytállást

  • közép- és felsővezetők, AC specialisták
  • info@cfml.hu

Mi hiszünk abban, hogy a rendszeres meditáció megváltoztatja az életünk. Szerencsére Önnek már nem "csak" hinnie kell benne, mivel qEEG és HRV (szívfrekvencia variabilitás) vizsgálatainkkal be tudjuk mutatni, hogy ez a napi 10 perces gyakorlat milyen objektív, pozítív változásokat hoz létre a szervezetben.

Egyetemek és MBA iskolák mindfulness képzésselLegnépszerűbb képzéseink

Mindfulness alapú executive coaching

Azon vezetőknek, akik szeretnék, hogy a mindfulness és a meditáció napi rutinná váljon, és ezáltal fejlődjön a személyes hatékonyság és az érzelmi intelligencia.

Csoportos mindfulness tréning

Tréningünk segít, hogy ne csak az Önre vagy csapatára nehezedő terhek növekedjenek, hanem a belső energiájuk és személyiségük ereje is.

Mindfulness alapú kultúraváltó program

Azon innovatív vállalkozásoknak ajánlott legkomplexebb képzésünk, akik úgy gonolják, hogy a munkatársaikba fektetett energia hozza a legnagyobb hasznot.

Mindfulness érzékenyítő workshop

Legrövidebb, 1-2 órás workshopunk, azoknak, akik kiváncsiak mi is az mindfulness, milyen tudományos bizonyítékokon nyugszik, és miért éri meg ez a rövid gyakorlat.

Hazai ügyfeleink