Napjainkban a mindfulness, azaz a tudatos jelenlét, az egyik legdivatosabb üzleti kifejezés a világban. Olyan vezető vállalatok szervezeti kultúrájába épült be, mint a Google, a Facebook, vagy az Intel.

A mindfulness térnyerése annak köszönhető, hogy már mindössze napi 10 perc meditáció hatására, élettani szinten is megélhetők a változások, és segítségével bárki képes megtalálni belső energiáinak forrását, amiből erőt meríthet a világ egyre növekvő elvárásainak teljesítéséhez, testi és lelki egészsége megőrzése mellett. Úgy, hogy közben a legfontosabb vezetői készsége, az érzelmi intelligenciája és fejlődik.

A meditáló vezető koncentráltabb, képes átgondolt döntéseket hozni, motiváltabb, empatikusabb és inspirálóbb; tehát hatékonyabb és boldogabb.

Azonban ehhez nem egy-két tréning napra, hanem egy hosszabb folyamatra van szükség. Mi ebben hiszünk, és ebben tudunk segíteni. Tréningjeink ezért minimum 10 hétig tartanak, mely során az otthoni gyakorlásra, az önálló munkára is nagy szükség van. Viszont így biztos lehet abban, hogy megindul önben az a pozitív változás, amire szüksége van.

Egy-két órás, inspiráló mindfulness workshopjainkkal a meditációról kialakult, sokszor alaptalan előítéletek és feltételezéseket szeretnénk rendbe tenni, mindamellett, hogy bemutatjuk, hogyan és miért működik a mindfulness és a meditáció a munkahelyen és a vezetőfejlesztésben.


Érdeklődjön üzenetben! 24 órán belül biztosan válaszolunk, vagy hívjon minket a + 36 20 770 8797 számon!


Sikeresen elküldted az üzenetet!

Elérhetőségek

Hírlevél

Kérdésével keressen minket bátran

  • +36 20 770 8797
  • Hétfő-Péntek: 9:00 - 19:00
  • Szombat: 10:00 - 15:00

Egyetemek és MBA iskolák mindfulness képzésselMindfulness a világsajtóban


Legnépszerűbb képzéseink

Mindfulness alapú executive coaching

Azon vezetőknek, akik szeretnék, hogy a mindfulness és a meditáció napi rutinná váljon, és ezáltal fejlődjön a személyes hatékonyság és az érzelmi intelligencia.

Csoportos mindfulness tréning

Tréningünk segít, hogy ne csak az Önre vagy csapatára nehezedő terhek növekedjenek, hanem a belső energiájuk és személyiségük ereje is.

Mindfulness alapú kultúraváltó program

Azon innovatív vállalkozásoknak ajánlott legkomplexebb képzésünk, akik úgy gonolják, hogy a munkatársaikba fektetett energia hozza a legnagyobb hasznot.

Mindfulness érzékenyítő workshop

Legrövidebb, 1-2 órás workshopunk, azoknak, akik kiváncsiak mi is az mindfulness, milyen tudományos bizonyítékokon nyugszik, és miért éri meg ez a rövid gyakorlat.

Hazai ügyfeleink