Fókusz. Hatékonyság. Nyugalom.

Neurobiológiai kutatásokra építő, meditációs alapú mindfulness coaching módszerünk támogatást nyújt a vezetőknek a minőségi csúcsteljesítmény elérésben. Szakirodalmi adatok támasztják alá, hogy a kiváló vezetőt leginkább az különbözteti meg a jó vezetőtől, hogy érzelmi intelligenciája magasabb az átagosnál

A mindfulness, azaz a tudatos jelenlét gyakorlatán keresztül fejlesztjük az érzelmi intelligenciát, s ezzel, a személyiség olyan mélyebb rétegeit közelíthetjük meg, ahova a racionális, mindennapi gondolkodás nem ér el. Így tehát közvetlenül az érzelmek keletkezésének helyén dolgozhatunk, a hagyományos kognitív alapú coaching technikákhoz képest hatékonyabb, tartósabb eredménnyel.

E módszerrel fejlesztjük a vezetők önismeretét, éntudatosságát, önszabályozását, empátiáját, társas készségeit és stressztűrő képességét, mely hat a gondolkodásra, hatékonyságra, döntéshozásra, csapatmunkára és mások vezetésére. Mindemelett önmaguk mélyebb megismerésén, és személyiségük fejlesztésén keresztül képesek lesznek inspirálni, motiválni nem csak önmagukat, de munkatársaikat is. Ez teszi a jó vezetőt kiváló vezetővé.

Egy 12 alkalmas, komplex meditációs sajátélményre épített támogató, fejlesztő coaching folyamatot kínálunk, amelyet - igény esetén - szívfrekvenciavariabilitás méréssel ill. qEEG vizsgálattal egészítünk ki.

  • Felsővezetőknek, középvezetőknek ajánlott
  • Személyre szabottan; a 10 coaching alkalomtól az 1 éves folyamatig
  • #meditáció #energiamanagement # stresszkezelés #érzelmi intelligencia fejlesztés
AJÁNLATOT KÉREK

Legnépszerűbb képzéseink

Mindfulness alapú executive coaching

Azon vezetőknek, akik szeretnék, hogy a mindfulness és a meditáció napi rutinná váljon, és ezáltal fejlődjön a személyes hatékonyság és az érzelmi intelligencia.

Csoportos mindfulness tréning

Tréningünk segít, hogy ne csak az Önre vagy csapatára nehezedő terhek növekedjenek, hanem a belső energiájuk és személyiségük ereje is.

Mindfulness alapú kultúraváltó program

Azon innovatív vállalkozásoknak ajánlott legkomplexebb képzésünk, akik úgy gonolják, hogy a munkatársaikba fektetett energia hozza a legnagyobb hasznot.

Mindfulness érzékenyítő workshop

Legrövidebb, 1-2 órás workshopunk, azoknak, akik kiváncsiak mi is az mindfulness, milyen tudományos bizonyítékokon nyugszik, és miért éri meg ez a rövid gyakorlat.