Jelentkezés

Mindfulness Lab,

a Budapesti Corvinus Egyetem Diáktanácsadó Központjának és a Center for Mindful Leadership közös mindfulness alapú tehetséggondozó, vezetőfejlesztő programja.

Számunkra nagyon kedves és fontos ez a feladat, mivel azt gondoljuk, hogy ez a képzés az egyik legjobb lehetőség arra, hogy hosszútávon azt a változást szolgáljuk, amiért létrehoztuk tanácsadó cégünket. A mindfulness ugyanis, nem csak egy technika, hanem egy szemléletmód. Minél hamarabb átjön, annál többet segíthet. Emiatt az Egyesült Államokban például már szerves részét képezi nemcsak az állami, de a felsőoktatásnak is, sőt az MBA iskolák tematikájában is fontos szerephez jut.

Miért jó neked?

A fél éves programmal - melyben high end képzésünket tesszük elérhetővé teljesen ingyen - szeretnénk segíteni a motivált, változni és változtatni kész leendő nagy vezetőket, hogy készségeinek és kompetenciáik egy olyan komplex, integrált módszer segítségével fejleszthessék, amely rövid- és hosszútávon egyaránt támogatja őket abban, hogy teljesen kiaknázhassák mind személyes, mind szakmai potenciáljukat.

Fejlesztési folyamatunk hozzájárul a sikeres karrier tervezéshez, segít maximalizálni a résztvevők teljesítményét és hatékonyságát, fejleszti az érzelmi intelligenciát, így a munkaerőpiacra kikerülve könnyebben tudnak érvényesülni, hiszen olyan plusz készségeket tanulhatnak, amelyek kiemelik őket a többi jelentkező, illetve munkatárs közül. Ezentúl a képzés az egészséges életmód, a fiziológiai egyensúly fenntartásában is támogatást nyújt, mely a fenntarthatóan kiemelkedő teljesítmény szempontjából elengedhetetlen.

Miért jó nekünk?

Szeretnénk olyan világban élni, ahol a fontos poziciókban magas érzelmi intelligenciájú vezetők dolgoznak. Ha az egyetemről magasabb önismerettel és jó stresszkezelő készséggel kerül ki valaki, jóval nagyobb esély van arra, hogy mindful vezetővé válljon. Egy ilyen vezető pedig olyan, mint egy őssejt: nemcsak Ő maga jobb vezető, körülötte is azzá válnak az emberek. Nekünk ennyi már elég. Na jó, ha nagyon tehetséges vagy, és tetszik amit csinálunk, akkor elcsábítunk, hogy dolgozz velünk.

Mi lesz?

A Mindfunless Lab komolyságát már a kiválasztási folyamat is tükrözi; annak érdekében, hogy minden résztvevőre elég figyelem jusson, így egy félévben csak 10 hallgatót tudunk felvenni a programba, ezért egyik üzleti partnerünkkel AC-t szervezünk a kiválasztáshoz.

A felvételi után minden résztvevőről készítünk HRV és qEEG vizsgálatot, melyet a tanfolyam végeztével megismétlünk, hogy objektíven láthassátok milyen pozitív változások jönnek létre a szervezetetekben a 12 hét során. Majd egy személyes coaching alkalom után elindul a 10 hetes, 20 alkalmas fejlesztési folyamat.

Egy héten kétszer találkozunk; egyszer egy autogén tréning ülésre, egyszer pedig a neuroleadership és mindfulness alapú vezetőfejlesztési tréningre.

Az alkalmak fix időpontjait közösen egyeztetjük majd le.

  A mindfulness és neuroleadership alapú vezetőfejlesztési alkalmak tematikája

 • 1. Hét - Ismerkedés. Bevezetés a mindfulnessbe.
 • 2. Hét - Mindful kommunikáció I.
 • 3. Hét - Mindful kommunikáció II.
 • 4. Hét - Viselkedésünk mozgatórugói
 • 5. Hét - Érzelmeink világa
 • 6. Hét - Motiváció, kiégés megelőzése és kezelése
 • 7. Hét - Rendszerszemlélet és csoportdinamika
 • 8. Hét - Önismeret, belső képekkel való munka
 • 9. Hét - Mindfulness szerepe a személyes hatékonyságban
 • 10. Hét - Összegzés, kitekintés, lezárás
 • Ha kedvet kaptál, jelentkezz bátran!

  • Nem az átlagod számít. A személyiséged.
  • Kérdezz bátran: info@cfml.hu

Manapság úgy tartják, hogy valaki az intelligenciája és a szaktudása miatt kerül a vezetői székbe, és az érzelmi intelligencia hiánya miatt kerül ki belőle. Tehát személyiségünk fejlesztésére legalább akkora szükség van a modern üzleti környezetben, mint tárgyi tudásunk bővítésére, ezért is vált a mindfulness az amerikai CEO-k nélkülözhetetlen napi rutinjává. Tapasztald meg Te is mennyit lehet profitálni napi 10 perc "üldögélésből". A mindfulness versenyelőny!

Egyetemek és MBA iskolák mindfulness képzésselMindfulness a világsajtóban


Legnépszerűbb képzéseink

Mindfulness alapú executive coaching

Azon vezetőknek, akik szeretnék, hogy a mindfulness és a meditáció napi rutinná váljon, és ezáltal fejlődjön a személyes hatékonyság és az érzelmi intelligencia.

Csoportos mindfulness tréning

Tréningünk segít, hogy ne csak az Önre vagy csapatára nehezedő terhek növekedjenek, hanem a belső energiájuk és személyiségük ereje is.

Mindfulness alapú kultúraváltó program

Azon innovatív vállalkozásoknak ajánlott legkomplexebb képzésünk, akik úgy gonolják, hogy a munkatársaikba fektetett energia hozza a legnagyobb hasznot.

Mindfulness érzékenyítő workshop

Legrövidebb, 1-2 órás workshopunk, azoknak, akik kiváncsiak mi is az mindfulness, milyen tudományos bizonyítékokon nyugszik, és miért éri meg ez a rövid gyakorlat.

Hazai ügyfeleink