Az Center for Mindful Leadership messzemenően tiszteletben tartja az adatvédelmi szabályokat, és elkötelezetten kiáll azok mellett.

A honlap tulajdonosa Márky Ádám az Center for Mindful Leadership alapítója. Az adatok gyűjtése, feldolgozása és bármilyen formában történő kezelése mindenben megfelel a hatályos jogszabályok adatvédelmi rendelkezéseinek, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényre („Adatvédelmi törvény”).


Automatikusan gyűjtött adatok

Minden látogató domainnevét és IP-címét a rendszer automatikusan regisztrálja. Ez az információ nem önt mint személyt, hanem az ön által használt számítógépet (amivel az oldalt megtekinti) azonosítja. Ennek az információnak a segítségével az adammarky.com a honlap használatát monitorizza, hogy tovább javíthasson a szolgáltatások minőségén. Az ily módon automatikusan regisztrált adatokhoz semmilyen módon nem csatolunk egyedi, személyekhez kapcsolódó információkat.


Adatgyűjtés és -használat

Ha információt szeretne letölteni erről az oldalról, vagy hírlevélre iratkozik fel, néhány esetben személyes információkra lehet szükségünk, például az ön e-mail címére, nevére és esetleg más, minimálisan szükséges személyes azonosítókra. Ezeket az adatokat az ön hozzájárulása nélkül nem továbbítjuk vagy adjuk ki harmadik személynek.


Adatmegőrzés/adattárolás

Az adatokat a szükséges ideig megőrizzük, azért, hogy a kínált szolgáltatások színvonalát minduntalan javítani tudjuk. Minden adminisztratív, számítástechnikai és fizikai biztonsági intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy a személyes adatokat megóvjuk a jogosulatlan hozzáféréstől.


Hiperlinkek

A honlapon találhat olyan linkeket, amelyek egy harmadik fél oldalára juttatják önt. Ha ezekre a linkekre kattint, elhagyja ezt a honlapot. Felelősséget vállalni ezen oldalak adatvédelmi gyakorlatáért nem tudunk.


Sütik (cookie)

A honlapon használunk ilyeneket, de csak, hogy Neked jobb legyen az élmény. Ha így is zavar, a böngésződ beállításainál megeheted őket. Mindenesetre a honlapon való böngészéssel beleegyeztél használatukba.